top of page

Міжнародний день онкохворої дитини

15 лютого - Міжнародний день онкохворої дитини.


Для покращення інформування суспільства про соціально – правові питання в лікуванні, реабілітації, освіті дитини з онкологічним захворюванням на Сумщині ми створили сайт та сторінки в соціальних мережах.


🔸 Про можливості соціальної допомоги для сімей онкохворих дітей в Сумському регіоні, проєктна діяльність, корисні ресурси в сфері дитячої онкології акумулюємо на сайті www.sogobodi.info.


🔸 Про активності батьків та дітей, рекомендації, поточну діяльність можна дізнатись на сторінках у соціальних мережах:

- Instagram: @sogo_bodi

- Facebook: @sogobodi

- Telegram: go_bod


Ми вдячні всім, хто активно допомагає боротися за життя онкохворих дітей.


Воєнні події в країні внесли додаткові тривоги та навантаження, але ми віримо, що разом зможемо подолати складнощі та перемогти.



Інформаційно-комунікаційна діяльність громадської організації "Батьки онкохворих дітей", підтримана за конкурсом грантів «Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних обставинах» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

bottom of page